Ons bedrijf

Al sinds 1980 is ons bedrijf gevestigd langs de Provinciale Weg van Montfoort naar De Meern. Sinds de oprichting heeft ons bedrijf bewezen op het gebied van auto's van alle markten thuis te zijn. Door de vakkundige kennis van de werknemers binnen het bedrijf hebben vele autobezitters de weg naar ons bedrijf gevonden. Vanwege de gestage groei werd het noodzakelijk om de garage uit te breiden zodat aan alle eisen, zowel de technische als aan de huidige milieueisen , kon worden voldaan.

In mei 2001 werd de nieuwe garage in gebruik genomen en het publiek kon kennismaken met een professioneel zeer goed geoutilleerde werkplaats, voorzien van de nodige hi-tech apparatuur. Door deze vernieuwing binnen het bedrijf zijn wij nog beter in staat om u van dienst te zijn. Voor reparatie, onderhoud en verkoop van uw auto, maar ook voor nieuwe auto's van alle merken zijn wij voor u het juiste adres.

Wij nodigen u uit onze website te bekijken om verder kennis te maken met ons bedrijf. Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken.
Wij verwelkomen u graag op ons terrein met zijn zeer goede parkeermogelijkheden. Met ons ruime aanbod aan occasions zullen wij u zeker van dienst kunnen zijn.

 

Autobedrijf Van Oostrum © 2022