Airco


De Airconditionings installatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden - 12 maanden per jaar! De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant. Hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming

Voor uw veiligheid biedt de airconditioningsinstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd.

Dit betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig verdraagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is.

Daarvoor moet u de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren:

 1. De verdamper – regelmatig desinfecteren
  Hier nestelen zich graag bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Deze komen via het ventilatiesysteem in het interieur terecht en veroorzaken bij veel mensen onaangename, allergische reacties.
  Het enige dat hier helpt is het desinfecteren van de verdamper!
 2. Het interieurfilter – regelmatig vervangen
  Dit filter is erg belangrijk voor de schone lucht in het interieur. Het filtert bijvoorbeeld pollen, stof en vuil uit de lucht. Het interieurfilter moet regelmatig worden vervangen. Zorg ervoor dat de frisse lucht in uw auto ook daadwerkelijk fris is!

Autobedrijf van Oostrum biedt u totale AircoService:

 1. Airco Check
  Algehele controle van de airco installatie, met een preventief karakter.
 2. Anti Geur Behandeling
  Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het in schakelen van de airco.
 3. Afvullen van Aircosystemen
  Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco installatie door te weinig 'koudemiddel' in het systeem.
 4. Airco reparaties
  Het opsporen en verhelpen van lekkages, het verrichten van reparaties.

Autobedrijf Van Oostrum © 2022